DE WEG NAAR POSITIEF DENKEN

Masterclass via Zoom

Jezelf bevrijden van negatief denken💛.

Het is mogelijk!

Misschien herken je het; je hebt je stellig voorgenomen om geduldig en liefdevol te blijven, hoe opstandig je kind zich ook gedraagt. Maar voor je het weet triggert ze weer iets bij je en wordt je overgenomen door ongeduld en irritatie en zeg je weer dingen die negatief zijn en negatief uitpakken. Met alle gevolgen van dien.


Of misschien vergelijk jij jezelf wel continue met een ander en is de ander altijd mooier, beter of slimmer. En kun je overgenomen worden door jaloezie of kraak je de ander af op kenmerken waarvan je niet eens weet of ze waar zijn. Ook hier kun je je nog weleens schuldig over voelen. Of onzeker..........of boos op jezelf......


Herken je jezelf een beetje in bovenstaande?

Zullen we daar samen een eind aan maken?


ALLES IS MOGELIJK! OOK VOOR JOU!

Ieder mens heeft de potentie om zichzelf te bevrijden van negatieve gedachten. Maar misschien heb je het al zo vaak geprobeerd en val je alleen maar dieper in het gat van negativiteit omdat het je niet lukt. En je hier ook een oordeel over hebt.


Ik snap je! Ik ben jou geweest.


In de Masterclass  - De weg naar positief denken  deel ik met je hoe het komt dat jij in negatief denken blijft hangen. En hoe je dit patroon kunt doorbreken. Ik neem je mee in een bijzondere activatie met EFT (Tapping) zodat ook jij met meer gemak de weg naar positief denken ontwikkeld. Ik breng je naar je innerlijke wijsheid, leer hoe je loslaat wat je niet meer dient en geef je een bijzondere techniek mee die helpt om gedachten te transformeren.

Voorlopig geef ik dit nog gratis. Maak hier gebruik van.

Hart activatie
Eigenliefde

"Ik voelde me na de activatie super ontspannen. En diep soort warmte en 't leek alsof er heel wat gewicht van me afviel. Dank je wel!"

Simone

Teveel stress zorgt voor negatieve gedachten

Negatieve gedachten horen bij ons menszijn. Het is een onderdeel van ons overlevingssysteem. Zodra je teveel stress hebt en je te weinig doet om jezelf te ontladen kun je je moeilijk losmaken van negatieve gedachten. 

Tijdens de Masterclass vertel ik hier meer over en geef je iets bijzonders mee wat je denken positief zal beïnvloeden.

Waarom meedoen aan deze masterclass?

Als jij jezelf op je kop blijft geven omdat je niet de dingen doet die je eigenlijk zou willen doen. Bijvoorbeeld aardig blijven, beter voor jezelf zorgen, gezonder eten, enz...zul je gemerkt hebben dat streng tegen jezelf praten je gedrag niet (blijvend) veranderd.


Streng zijn voor jezelf kan soms positief zijn. Alleen dan moet er wel een goede basis van zelfcompassie in je zitten.


Als dit niet het geval is en je blijft maar tegen jezelf zeggen dat je stom bent omdat je iets wel of niet goed doet, geeft dit alleen maar stress.


Teveel aan stress zorgt voor diverse problemen. Met als gevolg dat je bevattelijker bent voor onzekerheid, angsten of negatief denken. Teveel aan stress zorgt ervoor dat je in je overlevingsmodus of beschermingsmechanisme komt. 


Negatief denken hoort bij je overlevingsmodus. Negatief denken heeft namelijk ook een functie. Het houdt je alert en waakzaam. In sommige gevallen kan dit handig zijn. Daarom is kritisch denken niet altijd verkeerd. Alleen zoals ik al zei, je hebt wel een gezonde basis aan zelfliefde nodig om hier op een gezonde wijze mee om te gaan.


Tijdens de masterclass leg ik meer uit tussen de link stress en negatieve gedachten. 


Je krijgt ook een bijzondere oefening mee om de stress te ontladen. En ik laat je kennismaken met de mega bijzondere loslaat en ontspannings methodiek EFT (Tapping). Simpel en zéér effectief!


Door jezelf te trainen met de oefening die ik je meegeef ga jij de weg van positief denken bewandelen. Je ontwikkelt een nieuwe mindset.

ik ben erbij

"Dank je wel! 

Het pad van eigen liefde voelde nieuw en spannend, maar wel lichter dan het oude vertrouwde pad!"

Mirella

HEFT in eigen handen

Leer lief te zijn voor jezelf

Kun je lang blijven piekeren en malen over hoe je het anders had aan moeten pakken? En krijg je steeds vaker een kort lontje als mensen je wijzen op iets wat je niet goed hebt gedaan? Voelt je levensgeluk steeds verder weg?

Ja?

Je bent van HARTE WELKOM! Ervaren is weten. 💞

Wordt nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden voor jezelf!

Jij draagt de hoogste wijsheid en het diepste vertrouwen al in je.

Bewust keuzes maken zet je in je kracht!

Alleen kunnen keuzes ook onzekerheid, angsten en/of oude overtuigingen triggeren. Waardoor we bewust maar ook onbewust de neiging hebben om onzelf te saboteren. Ook dit kan negatieve gedachten oproepen.


Ik breng je naar het veld waar je toegang hebt tot je eigen onbewuste.  Hierdoor gaan transities in jezelf plaatsvinden die helpen betere keuzes voor jezelf te maken.

OP DIT MOMENT  GEEF IK DE MASTERCLASS NOG HELEMAAL GRATIS via Zoom!
Ben je erbij? 14 juli om 19.45 uur

Brigitte Rijmers-Wouda