DE WEG NAAR POSITIEF DENKEN

GRATIS introductieworkshop zondag 9oktober

Het gaat er niet om dat je altijd maar positief moet willen denken.Kritisch en negatief denken hoort bij het leven en is soms echt wel handig. Positief en negatief horen nu eenmaal in ons leven. Net zoals donker en licht, de zon en de maan.

Wat wel belangrijk is, is dat er balans is tussen die twee.

Anders wordt je diep ongelukkig!

En dat lief mens, daar is het leven niet voor bedoeld. (is mijn visie)

Wil jij ook meer de weg van positief denken op?

Maar ervaar je meer het piekeren en innerlijke onrust door negatieve gedachten?

Ik snap je! Ik ben jou geweest.
Doe mee met de gratis introductieworkshop 'de weg naar positief denken'.

Voor wie?

Ben jij een ondernemende vrouw die het lastig vindt om:

  • Positief over jezelf te denken
  • Nee te zeggen als anderen hulp aan je vragen
  • Te geloven in jezelf en je kwaliteiten
  • Hulp te vragen

Dan is deze workshop geschikt voor jou!

Positief denken is de weg naar liefde, geluk en vertrouwen💛. 

Stress is één van de redenen waarom je kan blijven hangen in negatieve gedachten zoals:

"Wat stom van me! " " Ik kan het niet! " "Het lukt me niet!" "Waarom ben ik altijd zo chaotisch?!." " Dit doe je niet als moeder, wat ben ik toch een oen"! "Die buik ziet er niet uit!" "Wat zullen ze wel denken?!" "Ik ben hier te dom voor". ""t voelt alsof ik gek aan het worden ben". Ik voel me ongelukkig, had ik maar........."

Herken je één van deze stemmen? En wordt je er gek van?

Ben je klaar met die negatieve gedachten over jezelf? De twijfels of je het wel of niet goed doet als moeder. De oorlog in je hoofd die je zoveel onrust geeft?! 

Ben je er echt klaar mee?

Lief mens, zullen we daar samen een eind aan maken?

Ieder mens heeft de potentie om zichzelf te bevrijden van negatieve gedachten! ✨
Misschien heb je het al zo vaak geprobeerd en val je alleen maar dieper in het gat van negativiteit. Alleen maar omdat jij denkt dat het je niet lukt wil niet zeggen dat dit waar is. Je bent niet je gedachten, je hebt gedachten en daar kun je de baas over worden. Twijfel je daar aan?! 


Ik snap je! Ik ben jou geweest.


In de introductieworkshop - De weg naar positief denken  deel ik met je hoe het komt dat jij in negatief denken blijft hangen. Hoe je dit patroon kunt doorbreken. Ik neem je mee in een bijzondere hartactivatie met EFT (Tapping) zodat ook jij met meer gemak de weg naar positief denken ontwikkeld. Ik breng je naar je innerlijke wijsheid, leer hoe je loslaat wat je niet meer dient en geef je een bijzondere techniek mee die helpt om gedachten te transformeren.

Voorlopig geef ik dit nog gratis. Maak hier gebruik van!

Hart activatie

Misschien stap je regelmatig in de valkuil van vergelijk. En vind je een ander altijd een betere moeder, vind je de ander veel slimmer dan jij. Of mooier.

Misschien wordt je regelmatig jaloers of kraak je de ander af op kenmerken waarvan je niet eens weet of ze waar zijn. Misschien voel je je dan weer schuldig en begin je je af te vragen of je gek aan het worden bent. Zo ben je nooit geweest. Je was altijd positief en liefdevol. Je snapt niets van jezelf en weet niet HOE je dit in jezelf kunt veranderen. Gek wordt je van je negatieve gedachten! Over jezelf (of over een ander)

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande? En wordt je er onzeker en vooral ongelukkig van?

Word meester over je gedachten en gevoelens ✨

Eigenliefde

"Ik voelde me na de activatie super ontspannen. En diep soort warmte en 't leek alsof er heel wat gewicht van me afviel. Dank je wel!"

Simone

Teveel stress zorgt voor negatieve gedachten

Negatieve gedachten horen bij ons menszijn. Het is een onderdeel van ons overlevingssysteem. Zodra je teveel stress hebt en je te weinig doet om jezelf te ontladen kun je je moeilijk losmaken van negatieve gedachten. 

Tijdens de introductieworkshop vertel ik er meer over en geef je iets bijzonders mee wat je denken positief zal beïnvloeden.

Waarom meedoen aan deze gratis workshop?

Als jij jezelf op je kop blijft geven omdat je niet de dingen doet die je eigenlijk zou willen doen. Bijvoorbeeld aardig blijven, beter voor jezelf zorgen, gezonder eten, enz...zul je gemerkt hebben dat streng tegen jezelf praten je gedrag niet (blijvend) veranderd.


Streng zijn voor jezelf kan soms positief zijn. Alleen dan moet er wel een goede basis van zelfcompassie in je zitten.


Als dit niet het geval is en je blijft maar tegen jezelf zeggen dat je stom bent omdat je iets wel of niet goed doet, geeft dit alleen maar stress. (stress waar je je niet altijd bewust van bent)


Teveel aan stress zorgt voor diverse problemen. Met als gevolg dat je bevattelijker bent voor onzekerheid, angsten of negatief denken. Teveel aan stress zorgt ervoor dat je in je overlevingsmodus of beschermingsmechanisme komt. 


Negatief denken hoort bij je overlevingsmechanisme. Negatief denken heeft namelijk ook een functie. Het houdt je alert en waakzaam. In sommige gevallen kan dit handig zijn. Daarom is kritisch denken niet altijd verkeerd. Alleen zoals ik al zei, je hebt wel een gezonde basis aan zelfliefde nodig om hier op een gezonde wijze mee om te gaan.


Tijdens deze workshop leg ik meer uit tussen de link stress en negatieve gedachten. 


Je krijgt ook een bijzondere oefening mee om de stress te ontladen. En ik laat je kennismaken met de mega bijzondere ontspannings en transformatie methodiek EFT (Tapping). Simpel en zéér effectief als je het goed toepast!


Door jezelf te trainen met de oefening die ik je meegeef ga jij de weg van positief denken bewandelen. Je ontwikkelt een nieuwe mindset. 💛✨

ik ben erbij

"Dank je wel! 

Het pad van eigen liefde voelde nieuw en spannend, maar wel lichter dan het oude vertrouwde pad!"

Mirella

HEFT in eigen handen

Leer lief te zijn voor jezelf

Kun je lang blijven piekeren en malen over hoe je het anders had aan moeten pakken? Of raak je steeds vaker geïrriteerd als mensen je wijzen op iets wat je niet goed hebt gedaan? En voel je je daar weer rot over? Voelt je levensgeluk steeds verder weg? Ja?

Kom dan naar de gratis introductieworkshop. Je bent van HARTE WELKOM!  💞

Wordt nieuwsgierig naar andere mogelijkheden voor jezelf!

Misschien is het (nog) moeilijk te geloven voor je;

Jij draagt de hoogste wijsheid en het diepste vertrouwen al in je💗.

Bewust keuzes maken zet je in je kracht!

Alleen kunnen keuzes ook onzekerheid, angsten en/of oude overtuigingen triggeren. Waardoor we bewust maar vooral ook onbewust de neiging krijgen om onszelf te saboteren. Dit uit zich vaak in weerstand voelen voor iets. Voel je weerstand maar toch ook een nieuwsgierigheid naar deze workshop? Dan raad ik je aan om te komen. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen!


Ik breng je naar het veld waar je toegang krijgt tot je onderbewuste.  Hierdoor gaan  transities in jezelf plaatsvinden die  helpen (nog) betere keuzes voor jezelf te maken.

OP DIT MOMENT  GEEF IK DE INTRODUCTIEWORKSHOP NOG HELEMAAL GRATIS via Zoom! Ben je erbij? Zondag 9 oktober om 16.30 uur

Brigitte Rijmers-Wouda