Workshop - Word je gedachten de baas door EFT (Tapping)

Binnenkort een nieuwe datum
rust in hoofd

Ervaar meer rust in je hoofd zonder uren te hoeven mediteren. 

 • Weet je niet hoe te stoppen met drukke of negatieve gedachten?
 • Maak je je vaak zorgen (of je het wel goed doet)?
 • Wil je loslaten wat je niets meer brengt?
 • Wil je meer zakken in het vertrouwen dat jij alles aan kunt?
 • Wil jij weer gelukkig zijn?

Meld je dan aan! Zodat je kunt ontdekken:

 • Hoe jij jezelf rust in je hoofd geeft zonder uren van meditatie
 • Welke vrijheid je jezelf kunt geven door een simpele techniek
 • En hoe jij je onzekerheid of onrust kunt loslaten
 • En je vertrouwen kunt ontwikkelen
Negatieve gedachten

Een overload aan (negatieve) gedachten 

geeft stress!

Een druk hoofd met malende of negatieve gedachten kan behoorlijk veel spanning opleveren en  energie van je vreten. Zeker als je zelf (nog) niet de controle hebt om je gedachten tot rust te brengen.

We hebben allemaal weleens een druk hoofd maar als dit te lang en te vaak voorkomt en je bijvoorbeeld steeds meer onzeker wordt, niet goed kunt concentreren of slapen wordt het een probleem. Teveel aan negatieve gedachten kan ongezonde stress opleveren. En ongezonde stress zorgt weer voor een druk hoofd. Zie je het patroon?

Negatieve gedachten

Doorbreek je (denk)patroon

Eén van de dingen die belangrijk is voor rust  in je hoofd, is het begrijpen van jezelf waarom het je nu (nog) niet lukt. Zodat je ook meer compassie krijgt voor je gedachtengang. 

Daarnaast is ontspanning essentieel.

EFT (tapping) is één van de meest bijzondere ontspanningstechnieken die mij geholpen heeft om zonder uren te hoeven mediteren,  mijn malende en vaak negatieve gedachten tot rust kon brengen.  Tot op de dag van vandaag ben ik mega dankbaar dat ik EFT heb leren toepassen. Mijn wereld is positief op zijn kop gezet vanaf het moment dat ik realiseerde wat voor een vrijheid EFT mij gaf. 

EFT (Emotional Freedom Technique) is in staat je denkpatronen te doorbreken, blokkades op te heffen, je bewustzijn te verruimen en je stresshormonen te verlagen.
Hoe dit zit leg ik graag uit in mijn workshop.

RUST door Zelfliefde

Wie ben ik?

Hi, ik zal me even kort voorstellen.
Mijn naam is Brigitte Rijmers, ik ben holistisch coach en EFT specialist.  

 

Ik begeleid hooggevoelige vrouwen die vaak negatief over zichzelf denken waardoor ze in de overlevingsmodus komen en steeds minder kunnen genieten van het leven.  Ik leer hen hoe zij dit negatief denken om kunnen buigen naar kracht, innerlijke vertrouwen en rust.

Dit doe ik zowel in mijn individuele coaching als in mijn online trainingen.


Ik ben niet alleen expert in mijn vak maar ook ervaringsdeskundige. In 2004 kreeg ik een behoorlijke burn-out doordat ik onbewust altijd meer dan mijn best wilde doen voor een ander. Hierbij vergat ik mezelf regelmatig en twijfelde regelmatig aan van alles wat ik deed.

Mijn dromen bleven op de plank liggen. Ik bleef maar  uitstellen omdat ik dacht dat ik er nog niet klaar voor was. Mijn negatieve gedachten hebben me lang in de onzekerheid vastgehouden. 


Ik weet nu door al mijn ervaringen en kennis dat wonderbaarlijke transformaties kunnen ontstaan als je maar zorgt voor rust, ontspanning en geloof in jezelf. Dat is waarom ik doe wat ik doe. Zodat jij ook gaat voelen dat je precies goed bent! Ondanks alle gedachten die je anders vertellen. Ik gun jou het pad van Eigenliefde!

Waarom deze gratis workshop?

Ik weet wat het is om jezelf klein te houden door bewuste maar ook onbewuste negatieve overtuigingen en gedachten. Ik weet hoeveel spanning dit oplevert in je systeem En je vast kan komen zitten in je overleving. Mijn wens is een beter leven voor mens en dier. Dit kunnen we alleen bereiken als we weer lekker in ons vel zitten. Negatieve gedachten die je onzeker maken of onrust in je hoofd geven gaan je daarbij niet helpen.


Mijn intentie voor deze workshop is om een ieder die er voor open staat weer bewust te laten worden van de mogelijkheden die in ons allen zit. Ik deel graag één van de meest belangrijke sleutels hoe je negatieve gedachten kunt stoppen en kan transformeren. Zodat ook jij de wereld voor jezelf en anderen een stukje mooier kan maken vanuit de liefde en wijsheid die je bent.


Daarnaast wil ik heel graag zoveel mogelijk mensen de magie van EFT laten ervaren. Door het effect wat EFT heeft op ons systeem zal de wereld er een stuk mooier worden. Daar wil ik graag aan bijdragen!

Wat kun je verwachten tijdens deze gratis workshop?

 • Je gaat ervaren hoe jij de overload aan spanning in je lichaam en/of hoofd die stress en malende (negatieve) gedachten veroorzaakt, kan transformeren naar rust!
 • Ik laat je de connectie tussen stress, negatieve gedachten, eigenliefde en uitstelgedrag zien.
 • Ik vertel je meer over je brein en de bijzondere methode EFT (Emotional Freedom Technique)
 • Je hebt na de workshop een tool voor het leven die je zelf kunt toepassen.
 • Bij aanmelding krijg je een persoonlijke link van de Zoomruimte.
rust in hoofd

IS DIT DE VROUW DIE JE WILT WORDEN ?

Zonder twijfel

 Moeiteloos

 In harmonie

 Met haar omgeving

 Met al haar gevoeligheid

 In haar kracht

 Liefdevol

 En vol zelfvertrouwen?!

Leer jezelf beter begrijpen en ontdek de magische kracht van EFT!

arrow_drop_up arrow_drop_down