pad van Eigenliefde

YES, IK DOE MEE!

Pad van Eigenliefde

Mooiste aanbod voor jou!

Wees zeker van je plek voor de beste prijs.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
rust in hoofd

Start programma: 14 februari

Houden negatieve gedachten je vaak bezig?Worstel je met jezelf regelmatig?

Dit programma veranderd je leven! 
Leer het pad van Eigenliefde te lopen zonder je schuldig te voelen en ruim innerlijke obstakels op. Blokkades die je nu tegenhouden om werkelijk gelukkig te zijn. Leer weer hoe je echt kunt ontspannen en lief te zijn voor jezelf!

Het geeft je energie en rust tegelijk!

Wat is het pad van Eigenliefde?

  Een uniek levensprogramma waarbij ik 144 dagen met je mee loop om de blokkades weg te halen die jou van je grote en kleine wensen in het leven weghouden.

  Jij ontwikkeld een dik zelfvertrouwen en onvoorwaardelijke liefde die je sterk in je kracht zet!

  Je gaat van overleven naar LEVEN! ✨

Wat kun je verwachten?

 • Ik begeleid je 144 dagen persoonlijk via een online programma.
 • Je krijgt oefeningen die niet veel tijd in beslag nemen maar met een enorm impact.
 • Je krijgt interviews van diverse andere experts op video
 • Video's met oefeningen en uitleg.
 • Je gaat werken met je innerlijke kind.
 • Veel HART inspiratie
 • Volg alles in je eigen tempo. In dit programma kun je nooit achterlopen! 

 • Betaling in termijnen mogelijk.
 • Je krijgt een jaar lang toegang.
 • Tevredenheidsgarantie
 • Als BONUS krijg je elke maand live sessies via Zoom
 • Als extra Bonus krijg je toegang tot onze besloten community op Facebook (niet verplicht, wel heel leuk!)

Ontdek en leer HOE je: 

 • Tijd voor jezelf neemt zonder schuldgevoel.
 • Uitstelgedrag stopt.
 • Jezelf niet meer tekort doet terwijl je anderen helpt.
 • Hoe je omgaat met negatieve gevoelens zonder stress.
 • Negatieve gedachten leert ombuigen
 • Hoe je angsten transformeert.
 • Zelfvertrouwen vergroot.
 • Meer energie in jezelf ontwikkeld.
 • Energetische blokkades afvoert.
 • Rust in je hoofd krijgt ondanks je (negatieve) gedachten
 • Over innerlijke gereedschappen beschikt die geen geld kosten en veel innerlijke kracht opleveren!
 • Keuzes maken voor jezelf makkelijker wordt.

We gaan met zeven thema's aan de slag

1. Veiligheid en onspanning
2. Wortelen
3. Versterken
 4. Er mogen zijn
 5. Zelfvertrouwen
 6. Eigenwaarde
7. Celintegratie.

Wat anderen van het pad van Eigenliefde vonden

Vertrouwen en eigenliefde

"Als me iets overkomt waarin ik mij onzeker voel, kan ik beter reflecteren en zien waar het mee te maken heeft. Ik weet nu dat ik mijzelf kan helpen door de juiste oefening uit het programma te doen als ik mij onzeker of down/naar voel.  "

Sandra

Zelfliefde

"Ik ben nu zoveel liever voor mezelf . Ik eet gezonder en zit minder in vechtstand, als het even tegen zit of pijn heb kan ik er mee zijn en mezelf liefdevol toespreken en meer naar mijn waarden proberen te leven.  "

Sabine

pijn

"Ik zou het aanbevelen aan anderen als ze hun eigenliefde willen omarmen en versterken. Dit programma is intens maar je leert je valkuilen kennen en daarmee werken, je gaat je innerlijke kind beter begrijpen en daardoor ook je eigen kinderen. Ik wil dit ook heel graag doorgeven aan mijn kinderen."

Tamara

pijn en bevrijding

Wat was je grootste resultaat door het pad van Eigenliefde? 

"Het besef dat ik er mag zijn. Dat ik goed ben zoals ik ben. Dat ik perfect ben met mijn imperfecties. Dat er nogal wat blokkades, oude pijnen naar boven zijn gekomen die ik liefdevol heb kunnen omarmen om ze daarna los te laten."


Waarom zou je het pad van Eigenliefde aan anderen aanbevelen?

"Omdat het in positieve zin zoveel voor je brengt. Je leert jezelf echt kennen. Je plus maar ook je minpunten. Je bewustwording wordt enorm en met een enorme koffer aan tools kun je ook daadwerkelijk met jezelf, met je gedachten en gevoelens aan de slag. Heerlijk!

Enorm bedankt, lieve Brigitte, dat ik met jou deze mooie reis mocht beleven!!!" 

- Claudia Heurter-Langenhuizen

Anders zijn

"Wow, wat een prachtige weken waren het! Een reis om mijn zelfliefde nog sterker te maken.

Van te voren dacht ik wel van zal mijn aandacht niet verslappen net als bij veel online cursussen, want ik heb mezelf wel eens aangemeld via cursussen die dan via mail/facebook waren. Alleen dat lukte dan nooit. Ik denk omdat die cursussen afstandelijk waren en vaak hele lange mails. Daarbij was geen gevoel van verbinding. En dat gevoel was er zeker wel bij het Pad van Eigenliefde!

De mails die jij stuurde waren kort en bondig, verklapte nog niet te veel, maar maakte wel nieuwsgierig naar wat de dag zou gaan brengen. En dat ik meteen door wou klikken naar de site om erachter te komen wat ik die dag mocht gaan doen voor leuke activiteit. "

Sabine

Tevredenheidsgarantie

Je loopt geen enkel risico. Als jij na  drie weken (na het doen van alle oefeningen en het aanwezig zijn van de live trainingen) het gevoel krijgt dat dit programma niet bij je past. Dan bellen we even met elkaar. Als je na ons gesprek nog steeds dit gevoel houdt, krijg je gewoon je geld terug. (minus mijn gemaakte kosten € 17,- )


Eigenliefde

Toelichting thema's

Pad van Eigenliefde

Week 1 - Ontspanning en veiligheid

Bewuste en ook onbewuste angsten zorgen ervoor dat we op onze hoede blijven en onszelf blijven beschermen. Dit brengt spanning met zich mee. Als dit te lang duurt leef je vanuit je overlevingssysteem. Met als gevolg dat je bijvoorbeeld veel last hebt van uitstellen, het lastig vindt om nee te zeggen of alsmaar blijft piekeren en negatieve gedachten hebt. Door te werken aan je ontspanning en je gevoel van veiligheid komt er weer balans in je systeem.
Zelfliefde

Week 2 - Wortelen

Om bij jezelf te kunnen blijven is een stevige basis belangrijk. In deze week gaan we dieper in op het wortelen van het gevoel van vertrouwen en veiligheid. Zie het als de wortels van een boom, des te breder en dikker deze wortels zijn, des te steviger de boom staat voor grote stormen. Zo kan het bij jou ook. Als jouw basisveiligheid dieper geworteld zit kun jij alle uitdagingen van het leven aan. Terwijl je in je kracht blijft staan.
Eigenliefde

Week 3 - Versterken

In de loop van ons leven vergeten we wie we werkelijk zijn of vinden we het lastig om hiernaar te handelen. Diepe overtuigingen, meningen van anderen of innerlijke blokkades kunnen drempels opwerpen waar je als een berg tegenop kijkt of niet meer weet hoe je erover moet komen. In deze week ga je nog meer de diepte in om te voelen dat jij de kracht in je hebt om precies dat te doen wat jij graag wilt doen in dit leven.
Zelfliefde

Week 4 - Er mogen Zijn

Bewust en onbewust wijzen we dingen in onszelf af. Dit zorgt voor innerlijke conflicten want alles in jou heeft recht van bestaan. In deze week ga je de delen die jij in jezelf afwijst leren kennen en leren omarmen vanuit een dieper gevoel van acceptatie. Meer van liefdevolle aanvaarding dat alles in jou er mag ZIJN!
Zelfliefde

Week 5 - Zelfvertrouwen

In deze week besteden we aandacht aan vertrouwen en krijg je hele mooie opdrachten waarin jij je vertrouwen meteen gaat ervaren, voelen en bekrachtigen.
Eigenwaarde

Week 6 - Eigenwaarde

Je gaat je ontkoppelen van meningen van anderen en je eigen waarden meer ontdekken. Je gaat oordelen over jezelf loslaten en voelen wat voor een mooi en bijzonder mens je bent! Je gaat dieper in jezelf voelen dat wie jij bent precies goed is! Je gaat steeds meer en liefdevoller je plek innemen!
Eigenliefde

Week 7 - Celintegratie

In de laatste week van deze online training ga je in al je cellen voelen dat goed, goed genoeg is. Dat goed juist heel bijzonder is en perfect juist in de weg kan zitten. JIj gaat tot diep in je cellen voelen dat wie jij bent en wat je doet er altijd mag zijn! Het is niet alleen je geboorterecht, jouw leven is de ontdekkingstocht voor een groter bewustzijn. Jij bent een bijzonder wezen en dat mag je gaan VOELEN!
Zelfliefde

Lees hier meer recensies van deelnemers die je voorgingen:

Zelfliefde

Resoneert het pad van Eigenliefde met je?

Reserveer dan snel je plek. Vol = ECHT VOL!