Van weten naar Voelen.

De weg naar een positief leven.

Binnenkort nieuwe datum

Weet je al veel van zelfontwikkeling? Doe je er ook wat mee? En voel je je nog niet echt gelukkig?

Ik snap je!


Positief, negatief, ongemak en moeiteloos, het hoort allemaal bij ons leven. Net zoals donker en licht, de zon en de maan, eb en vloed.
Dat is geen hogere wiskunde, dit weet je allang. 

Alleen voel je hem ook?

Voel je je plezier ook? Of denk je plezier te hebben?Voel je het plezier in je hart?

In je wangen, in je buik?

Of ongemak? Neem je  tijd om met ongemakkelijke gevoelens te zitten?

Of laat je je nog graag afleiden door je een koffietje, snaaien, Netflix, wijntje, hard werken, zorgen voor een ander of iets anders wat je van je gevoel af houdt?


Ik heb er geen oordeel over.

Alleen het leven kan zoveel mooier zijn!


Wil je je anders voelen?Dan mag je anders doen!

Weet je niet HOE?

Ik help je graag op weg tijdens de gratis introductieworkshop '"Van weten naar voelen. Dé weg naar een positief leven"

Je weet het allemaal al! Maar voel je het ook?
En kun je er naar handelen?

Voor wie is deze workshop?

Ben je een vrouw waarvan iedereen denkt dat ze haar zaakjes op orde heeft?

  • Alleen voelt dat voor jezelf vaak niet zo? En schaam je je soms om hier over te praten.
  •  Is de verleiding groot om je gevoel regelmatig te verdoven door alcohol en ben je je er bewust van dat dit niet de weg is?
  • Wordt je moe van je eigen twijfels en negatieve gedachten.
  • Weet je niet meer waar je moet beginnen om het anders te doen voor jezelf.
  • Is hulp vragen niet makkelijk voor je omdat je gewend bent om het alleen te doen.

Kun je plotseling overweldigd worden door onzekerheid?
Dan is deze workshop zeker geschikt voor jou!

Positief leven is de weg naar liefde, plezier, geluk en zelfvertrouwen💛. 

Deze gedachten komen je waarschijnlijk bekend voor:
"Wat stom van me! " " Ik kan het niet! " "Het lukt me niet!" "Waarom ben ik altijd zo chaotisch?!." " Dit doe je niet als moeder, wat ben ik toch een oen"! "Die buik ziet er niet uit!" "Wat zullen ze wel denken?!" "Ik ben hier te dom voor". ""t voelt alsof ik gek aan het worden ben". Ik voel me ongelukkig, had ik maar........."

Herken je één van deze stemmen? Houden ze je tegen om in jezelf te geloven?

Ben je klaar met  negatieve gedachten over jezelf? De twijfels of je het wel of niet goed doet als moeder, vrouw of collega. Ben je klaar met de spanning en onrust in je lijf?  

Lief mens, zullen we daar samen een eind aan maken?

        Ieder mens heeft de potentie om zichzelf te bevrijden van negativiteit! ✨       


In de introductieworkshop - Van weten naar voelen, de weg naar een positief leven deel ik met je hoe  je het negatieve patroon doorbreekt. Ik neem je mee in een bijzondere hartactivatie met EFT (Tapping) zodat ook jij met meer gemak de weg naar positief denken ontwikkeld. Ik breng je naar je innerlijke wijsheid, leer hoe je loslaat wat je niet meer dient en geef je een bijzondere techniek mee die helpt om gedachten te transformeren naar vertrouwen in jezelf.

Voorlopig geef ik dit nog gratis. Maak hier gebruik van!

Hart activatie

Misschien stap je regelmatig in de valkuil van vergelijk. En vind je een ander altijd een betere moeder of slimmer . Of mooier. 

Misschien wordt je regelmatig jaloers of kraak je de ander af op kenmerken waarvan je niet eens weet of ze waar zijn. Misschien voel je je dan weer schuldig en begin je je af te vragen of je gek aan het worden bent. Zo ben je nooit geweest. Je was altijd positief en liefdevol. Je snapt niets van jezelf en weet niet HOE je dit in jezelf kunt veranderen. Je hebt al veel gedaan, boeken gelezen, cursussen gevolgd. Toch blijf je hangen in negatieve gedachten! Over jezelf (of over een ander)

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande? En wordt je er onzeker en vooral ongelukkig van?

Word meester over je gedachten en gevoelens

Eigenliefde

"Ik voelde me na de activatie super ontspannen. En diep soort warmte en 't leek alsof er heel wat gewicht van me afviel. Dank je wel!"

Simone

Voel wat je voelt en weet dat alles oké is. Pak je angst aan!

Negatieve gedachten horen bij ons menszijn. Het is een onderdeel van ons overlevingssysteem. Zodra je teveel stress hebt en  te weinig doet om jezelf te ontladen en ontspannen wordt losmaken van negatieve gedachten moeilijk.

Tijdens de introductieworkshop vertel ik er meer over en geef je iets bijzonders mee wat je denken positief zal beïnvloeden.

Waarom meedoen aan deze gratis workshop?

Het zal je frustratie en radeloosheid die je soms overweldigd omdat je al best veel weet, oplossen. Juist als je al veel weet en van bewust bent kan je lopen tegen de fase 'en HOE NU VERDER!' Deze workshop geeft hier antwoord op!


Als jij jezelf op je kop blijft geven omdat je niet de dingen doet die je eigenlijk zou willen doen. Bijvoorbeeld uit stellen wat goed voor je is, beter naar jezelf luisteren, jezelf niet als een deurmat laten gebruiken.. Ik geef je de tools die voor transformatie zorgen.


Streng zijn voor jezelf kan soms positief zijn. Alleen dan moet er wel een goede basis van zelfcompassie in je zitten.


Als dit niet het geval is en je blijft maar tegen jezelf zeggen dat je stom bent omdat je iets wel of niet goed doet, geeft dit alleen maar stress. (stress waar je je niet altijd bewust van bent)

Teveel aan stress zorgt ervoor dat je bevattelijker bent voor onzekerheid, angst of negativiteit.


Negatief denken hoort bij je overlevingsmechanisme. Negatief denken heeft namelijk ook een functie. Het houdt je alert en waakzaam. In sommige gevallen kan dit handig zijn. Daarom is kritisch denken niet verkeerd. Bewust hiermee om leren gaan is van belang voor een positief en gelukkig leven.


Tijdens deze workshop leg ik meer uit tussen de link stress en negativiteit. 


Je krijgt ook een bijzondere oefening mee om de stress te ontladen. En ik laat je kennismaken met de mega bijzondere ontspannings en transformatie methodiek EFT (Tapping). Simpel en zéér effectief als je het goed toepast!


Door jezelf te trainen met de oefening die ik je meegeef ga jij de weg naar een positief leven bewandelen. 💛✨

ik ben erbij

"Dank je wel! 

Het pad van eigen liefde voelde nieuw en spannend, maar wel lichter dan het oude vertrouwde pad!"

Mirella

HEFT in eigen handen

Leer lief te zijn voor jezelf

Kun je lang blijven piekeren en malen over hoe je het anders had aan moeten pakken? Of raak je steeds vaker geïrriteerd als mensen je wijzen op iets wat je niet goed hebt gedaan? En voel je je daar weer rot over? Voelt je levensgeluk steeds verder weg? Ja?

Kom dan naar de gratis introductieworkshop. Je bent van HARTE WELKOM!  💞

Wordt nieuwsgierig naar andere mogelijkheden voor jezelf!

Misschien is het (nog) moeilijk te geloven voor je;

Jij draagt de hoogste wijsheid en het diepste vertrouwen al in je💗.

Bewust keuzes maken zet je in je kracht!

Als angst je leven nog beheerst kan keuzes maken een hell of een job zijn. Keuzes maken brengt ook onzekerheid en gevoel van verlies met zich mee.  (bewust of onbewust) Waardoor we bewust maar vooral ook onbewust onszelf vaak saboteren om niet zelf te hoeven kiezen. Dit maakt je afhankelijk van anderen.

Door alles wat ik je leer tijdens de workshop krijg je handvatten om vanuit kracht keuzes te maken. Kom je ook? Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen!


OP DIT MOMENT  GEEF IK DE INTRODUCTIEWORKSHOP NOG HELEMAAL GRATIS via Zoom! Ben je erbij? Vrijdag 9 december om 19.15 uur

Brigitte Rijmers-Wouda